Βόλεϊ

Ανανέωσε η Παπαδοπούλου

Την επέκταση της συνεργασίας με τη Χαρά Παπαδοπούλου ως το 2017, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Χαρούμενη που παρέμεινε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια.

Την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου της Χαράς Παπαδοπούλου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η 19χρονη αθλήτρια αν και είχε σε ισχύ συμβόλαιο με την ομάδα, θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου ως το 2017.

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή αθλήτρια, τόνισε πως στόχος της είναι κερδίσει όλο και περισσότερες εμπειρίες ενώ κατέληξε λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που παρέμεινε σε ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή πασαδόρος:

«Είναι πολύ τιμητικό που η ομάδα θέλησε να επεκτείνει το συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας ομάδας με όνομα, μεγάλη ιστορία, καλό σταφ αλλά και συμπαίκτριες!

Στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται μέσα από το πρωτάθλημα της Α1 και της συνεργασίας μου με παίκτριες υψηλού επιπέδου και φυσικά να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά φτάνοντας τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται».

Exit mobile version