ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θύμισε ομάδα, θύμισε Ελλάδα

Χρειάστηκε το κάζο του αιώνα για να λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, αλλά και η επιστροφή σε γνώριμη ποδοσφαιρική συνταγή και... γνωστά πρόσωπα, ωστόσο η Εθνική μας στο φιλικό απέναντι στους Πολωνούς στο Γκντανσκ (0-0) θύμισε και πάλι... κανονική ομάδα.

Θύμισε ομάδα, θύμισε Ελλάδα

Σε αντίθεση με το απόλυτο τίποτα του περασμένου Σαββάτου στο… κολαστήριο των Νήσων Φερόε, αυτή τη φορά η Εθνική ομάδα θύμισε ξανά ακριβώς αυτό: ομάδα. Στο φιλικό της Τρίτης στο Γκντανσκ, κόντρα στους φορμαρισμένους και αήττητους στα προκριματικά του Euro, Πολωνούς, μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην θάμπωσε τα πλήθη με το ποδόσφαιρό της, όμως τον βασικό στόχο τον πέτυχε σε κάθε περίπτωση.

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά από μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία της, κατάφερε να παίξει και πάλι κανονικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο μάλιστα που την έβγαλε ασπροπρόσωπη κατά το παρελθόν και πάνω στο οποίο δομήθηκαν όλες οι πρόσφατες επιτυχίες: ελεγχόμενο τέμπο, πίεση «ψηλά», γραμμές με μικρές αποστάσεις και σωστή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή, όποτε δινόταν η ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.