ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Και Καλάθης και Λάσμε!

Το deal που δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας πέρυσι το καλοκαίρι, προσπαθεί να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επανέρχεται στην περίπτωση… Νικ Καλάθη. Για πρόταση ύψους 6. εκ. ευρώ για τρία χρόνια, κάνει λόγο η «SportDay».

Και Καλάθης και Λάσμε!

Ο Νίκος Καλάθης αποτελεί τον διακαή πόθο του Παναθηναϊκού από πέρυσι, όταν οι «πράσινοι» προσπάθησαν να φέρουν πίσω τον Έλληνα γκαρντ, ωστόσο το συμβόλαιό του με το Μέμφις αποτέλεσε τροχοπέδη για την επιστροφή του στο τριφύλλι, αφού οι Γκρίζλις ενεργοποίησαν την option του συμβολαίου για τον δεύτερο χρόνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Παναθηναϊκός και φέτος θα κάνει τη προσπάθειά του για να επαναπατρίσει τον Καλάθη, προσφέροντάς του 6 εκ. ευρώ, για τρία χρόνια.

Αυτό που μένει να φανεί είναι το αν ο ίδιος ο Καλάθης αποφασίσει να αφήσει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όπου δεδομένα δεν θα βρει τα χρήματα που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν φαίνεται ακόμα να έχει πάρει την τελική του απόφαση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Καλάθη με την Αμερικανική ομάδα τελειώνει τώρα στα τέλη Ιουνίου, οπότε στην παρούσα χρονική στιγμή, το ενδεχόμενο απόκτησης του Έλληνα άσου, είναι πιο πιθανό, σε σχέση με πέρυσι.

«Πακέτο» με Λάσμε

Όπως έχετε ενημερωθεί από χθες, ο Στεφάν Λάσμε φαίνεται να βρίσκεται στην έξοδο από την Εφές, η οποία φέρεται να έχει κλείσει τον Μπράιαν Ντάνστον και οι «πράσινοι» σκέφτονται να κάνουν την προσπάθειά τους, να φέρουν πίσω τον Γκαμπονέζο.

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, ωστόσο η περίπτωση του αγαπητού στην «πράσινη» οικογένεια Λάσμε βρίσκεται στο μυαλό των διοικούντων τον Παναθηναϊκό και δεδομένα θα γίνει προσπάθεια να έρθει πίσω στο «τριφύλλι».

Σε κάθε περίπτωση οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος των τούρκικων πλέι οφ, αφού η Εφές δίνει τη μάχη της για το πρωτάθλημα, απέναντι στην Καρσίγιακα, η οποία έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο, αφού βρίσκεται στο 3-1 και χρειάζεται μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.