ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καθόλου δεδομένο το αβαντάζ της «χημείας».

Από τον Ολυμπιακό φεύγουν Ντάνστον, Λαφαγιέτ, Πέτγουεϊ, Σλούκας (;), άρα δεν τίθεται θέμα καλύτερης ομοιογένειας ενόψει της επόμενης περιόδου.

Καθόλου δεδομένο το αβαντάζ της «χημείας».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε φάση αναδόμησης αλλά κι ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας/τιτλούχος στην Α1 δεν πάει πίσω! Ο ΟΣΦΠ εκεί που αξιώνει όνειρα αυτοκρατορίας βλέπει τον κορμό του να διασπάται και ξαναρχίζει από την αρχή. Το έχει ξαναζήσει το έργο: Το 2013 αποχώρησαν Παπανικολάου, Χάινς, Αντιτς αφού οι Αγγελόπουλοι αδυνατούσαν να πληρώσουν υπεραξίες από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωλίγκας κι έτσι διευκολύνθηκαν τα σχέδια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Προ μερικών ωρών ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει το ρόστερ του όσο πιο… ανέγγιχτο γίνεται μα κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο! Τον Κώστα Σλουκά τον περιτριγυρίζουν πολλοί (όχι μόνο ο Παναθηναϊκός που στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να ματσάρει οικονομικά τις προσφορές των Τούρκων), ο Ντάνσον είναι με το ένα πόδι στην Πόλη, ο Πέτγουεϊ δεν συνεχίζει, το ίδιο ο Λαφαγιέτ, ενώ ας μην ξεχνάμε πως του χρόνου ο Βασίλης Σπανούλης συμπληρώνει άλλο ένα έτος στην πλάτη του. Το όπλο της χημείας δεν είναι και τόσο βέβαιο πως θα είναι στην πλευρά των Πειραιωτών στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήδη κοινοποίησε πως διώχνει όλους τους ξένους του μα κορμός υπάρχει ήδη με τους δύο βετεράνους αρχηγούς του, τον Γκιστ, τον Βλάντο, τον Παππά και τον Μαυροκεφαλίδη, αν τελικά ο τελευταίος συμφωνήσει σε μείωση αποδοχών και παρατείνει την παρουσία του στο Μαρούσι.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 213.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.