Μπάσκετ

Καθόλου δεδομένο το αβαντάζ της «χημείας».

Από τον Ολυμπιακό φεύγουν Ντάνστον, Λαφαγιέτ, Πέτγουεϊ, Σλούκας (;), άρα δεν τίθεται θέμα καλύτερης ομοιογένειας ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε φάση αναδόμησης αλλά κι ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας/τιτλούχος στην Α1 δεν πάει πίσω! Ο ΟΣΦΠ εκεί που αξιώνει όνειρα αυτοκρατορίας βλέπει τον κορμό του να διασπάται και ξαναρχίζει από την αρχή. Το έχει ξαναζήσει το έργο: Το 2013 αποχώρησαν Παπανικολάου, Χάινς, Αντιτς αφού οι Αγγελόπουλοι αδυνατούσαν να πληρώσουν υπεραξίες από δύο σερί κατακτήσεις Ευρωλίγκας κι έτσι διευκολύνθηκαν τα σχέδια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Προ μερικών ωρών ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει το ρόστερ του όσο πιο… ανέγγιχτο γίνεται μα κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο! Τον Κώστα Σλουκά τον περιτριγυρίζουν πολλοί (όχι μόνο ο Παναθηναϊκός που στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να ματσάρει οικονομικά τις προσφορές των Τούρκων), ο Ντάνσον είναι με το ένα πόδι στην Πόλη, ο Πέτγουεϊ δεν συνεχίζει, το ίδιο ο Λαφαγιέτ, ενώ ας μην ξεχνάμε πως του χρόνου ο Βασίλης Σπανούλης συμπληρώνει άλλο ένα έτος στην πλάτη του. Το όπλο της χημείας δεν είναι και τόσο βέβαιο πως θα είναι στην πλευρά των Πειραιωτών στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός ήδη κοινοποίησε πως διώχνει όλους τους ξένους του μα κορμός υπάρχει ήδη με τους δύο βετεράνους αρχηγούς του, τον Γκιστ, τον Βλάντο, τον Παππά και τον Μαυροκεφαλίδη, αν τελικά ο τελευταίος συμφωνήσει σε μείωση αποδοχών και παρατείνει την παρουσία του στο Μαρούσι.

Exit mobile version