ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Sold Out στα κόρνερ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως οι κάρτες διαρκείας στα κόρνερ, εξαντλήθηκαν.

Sold Out στα κόρνερ

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος φέτος στις τάξεις των φίλων του τριφυλλιού, καθώς έχει προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπάρχει και ο Μίκαελ Εσιέν, που έχει δώσει ώθηση στους φίλους της ομάδας, ώστε να κλείσουν θέση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Έτσι το πρώτο άτυπο sold out στις κάρτες διαρκείας δεν άργησε να έρθει, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η διάθεση στα κόρνερ εξαντλήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για νέες Κάρτες Διαρκείας στα corner της Λεωφόρου που είναι οι Θύρες 12, 1, 5Β, 5Γ και 8. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Εισιτηρίων 801 111 1908 (από σταθερό) και 210 68 70 700 (από κινητό) καθώς και στο [email protected], μετά τις 30 Ιουνίου για ενδεχόμενη διαθεσιμότητα στη δεύτερη φάση πώλησης των Καρτών Διαρκείας της νέας σεζόν. Σας ευχαριστούμε για την αυξημένη ανταπόκριση και τη συνεργασία» .

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.