ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένταση Μαρινάκη-Ανδρεάδη

Έντονος ήταν ο διάλογος μεταξύ ανακριτή και απολογούμενου, όταν ο κ. Ανδρεάδης ρωτούσε επιμόνως τον κ. Μαρινάκη, να του δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, για την έκρηξη του φούρνου του πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Ένταση Μαρινάκη-Ανδρεάδη

Σύμφωνα με τη «Live Sport» ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης επέμεινε ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα θέματα, ειδικώς στο ζήτημα της έκρηξης του φούρνου του Πέτρου Κωνσταντινέα τον Ιανουάριο του 2012.

Διαβάστε το διάλογο όπως τον αναφέρει η «Live Sport»:

Μαρινάκης: «Πρέπει να ντρέπεστε» Ανδρεάδης: «Ξέρετε πού βρίσκεστε» Μαρινάκης: «Ξέρω πολύ καλά»

Επίσης η εφημερίδα αναφέρει και τον διάλογο μεταξύ ανακριτή και Μαρινάκη, όσον αφορά τον Γιώργο Σαρρή:

Ανδρεάδης: «Γιατί υποστηρίξατε τον Γ. Σαρρή ως υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ;» Μαρινάκης: «Γιατί ήταν αξιόλογος, μορφωμενος και ηθικός άνθρωπος» Ανδρεάδης: «Στη συνάντησή σας στο “Χίλτον”, όπου συμμετείχαν Σαρρής, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου και Σάββας, τι συζητήσατε και τι αποφασίσατε;» Μαρινάκης: «Ήταν μια τυχαία συνάντηση και δεν μπορεί οι τυχαίες συναντήσεις να μετατρέπονται σε ποινικά αδικήματα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.