Ποδόσφαιρο

«Κοιτάει» και Σάντσεθ

Ο Μικαέλ Σιανί μπορεί να είναι το φαβορί για την θέση του σέντερ μπακ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» δεν κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για την περίπτωση του αντί-Σίλντενφελντ.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του στόπερ για τον Παναθηναϊκό.  Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του για τη σεζόν που έφυγε να βρουν τον παίκτη που θα προορίζεται για βασικός στόπερ έως τις 25 Ιουνίου.  Το πολύ μέχρι τέλη του μήνα, καθώς στα τέλη του επόμενου υπάρχει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φυσικά φαβορί για την θέση είναι ο Μίκαελ Σιανί , ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από τους πράσινους για διετές συμβόλαιο. Τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Σιανί, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Αλκάραθ που βέβαια δεν δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Από την  άλλη σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της εφημερίδας «GOAL» όσο και της «Πράσινης», ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο 29χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος απ’ την Μάλαγα και παρά τις μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις για ανανέωση με την ομάδα της Ανδαλουσίας, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο ποδοσφαιριστής διαθέτει εμπειρία αλλά αυτό που δυσκολεύει την υπόθεση είναι ότι στην διεκδίκηση του βρίσκονται και η Βιγιαρεάλ και η Τότεναμ.

Το σημαντικό είναι ότι η υπόθεση στόπερ για τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Exit mobile version