ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην πράσινη λίστα ο Αμορεμπιέτα

Ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα της Φούλαμ προτάθηκε στους πράσινους αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα μιας και ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με δύο χρόνια συμβόλαιο.

Στην πράσινη λίστα ο Αμορεμπιέτα

Σύμφωνα με την Sportday, ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα της Φούλαμ προτάθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα. Ο ποδοσφαιριστής έχει χρόνια εμπειρία στα μεγάλα πρωταθλήματα αλλά το συμβόλαιο του με την Φούλαμ αποτελεί ανατρεπτικό παράγοντα για τους πράσινους.

Ο ποδοσφαιριστής είναι 30 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Αγγλικό και Ισπανικό Πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπασκονία και συνέχισε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2013. Στην συνέχεια πήγε στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ από την οποία δόθηκε δανεικός για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Μίντλεσμπρο και επέστρεψε άμεσα. Ο ποδοσφαιριστής μετράει 294 συμμετοχές σε 11 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα.

Αυτή την περίοδο ο 30χρονος αμυντικός, αγωνίζεται στα γήπεδα της Χιλής με τη Εθνική Βενεζουέλας για το Κόπα Αμέρικα και ψάχνει ομάδα μιας και φαίνεται να θέλει να φύγει από την Φούλαμ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.