ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Μίλησα με Χετεμάι και Κόλκα»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τις συμβουλές που του έδωσαν οι δυο συμπατριώτες του μίλησε ο Ρόμπιν Λουντ σε Μέσο της Φινλανδίας.

Λουντ: «Μίλησα με Χετεμάι και Κόλκα»

«Προτού αποφασίσω να φύγω από την Φινλανδία, μίλησα με τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ, τον Περπαρίν Χετεμάι για να μάθω πως είναι η ζωή μακριά από το σπίτι. Μου είπε ότι πρέπει να είμαι άνετος,, να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και να μην είμαι τόσο καλός με όλους. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, μίλησα με τον Γιόνας Κόλκα που πέρασε καλά χρόνια εκεί και μου είπα να συμφωνήσω με την ομάδα διότι αποτελεί και μια πόρτα για το επόμενο βήμα», είπε, αρχικά, στην ιστοσελίδα «iltalehti.fi» για να προσθέσει:

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον, κολακεύτηκα και είναι απόλυτα λογικό. Όταν βγήκα από το αεροπλάνο και καθώς βρισκόμουν στο αεροδρόμιο, είδα δημοσιογράφους, κάμερες, φώτα. Όλα στραμμένα σε μένα. Μπορώ να πω ότι όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά».

Ο Λουντ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας, καθώς έδωσε το «παρών» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο: «Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβαινε. Απίστευτη η ατμόσφαιρα. Βέβαια, δεν γνωρίζω τι πολιτική εφαρμόζεται όσον αφορά τα καπνογόνα, αλλά απ’ ότι κατάλαβα ήταν ελεύθερα στην εξέδρα και μάλιστα, κάποια στιγμή, από τον πράσινο καπνό που έβγαινε δεν έβλεπε κανείς στον αγωνιστικό χώρο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το τι χρειάζεται για να παίξει στο, διαφορετικό γι’ αυτόν, ελληνικό ποδόσφαιρο: «Χρειάζεται να έχεις δύναμη και έχει γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα χρειάζεται να προσαρμοστείς στο στυλ παιχνιδιού, αλλά δεν φάνηκε κάτι δύσκολο».

Ο Λουντ κατέληξε τονίζοντας ότι: «Αυτό που θα κάνω και το κάνω στη μέχρι στιγμής καριέρα μου, είναι να ψάχνω τη βελτίωση και να μαθαίνω πράγματα απ’ όποιον μπορώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.