ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Πάτρα η Συμμαχία (vid)

Η Πάτρα είναι ο επόμενος σταθμός της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μετά τις επισκέψεις σε Νεμέα, Καλαμάτα, Σπάρτη, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη.

Στην Πάτρα η Συμμαχία (vid)

Η Συμμαχία πάει στην Πάτρα σε λίγες ημέρες (Σάββατο, 27/6) με την εκδήλωση να γίνεται στο ξενοδοχείο Astir Palace (19:00).

Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα η Παναθηναϊκή Συμμαχία με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντίνου, θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τον κόσμο του «τριφυλλιού» για τα νέα του συλλόγου και για τα προνόμια, αλλά και την σημασία της εγγραφής στην Συμμαχία.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία στην Πάτρα. ( Astir Hotel Patras, 27/6, 19:00 ) . https://www.youtube.com/watch?v=49E11X75yqs

Posted by Paomprosta.gr (Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012)-Official on Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.