ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Στο γεγονός πως θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Σέρχιο Σάντσεθ, σε δηλώσεις του, στην «Πράσινη», ωστόσο σημείωσε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά.

«Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στο «τριφύλλι» βρίσκεται ο 29χρονος αμυντικός, αφού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο τόνισε πως την τελική απόφαση θα την λάβει, το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως είχατε ενημερωθεί και χθες από το panathinaikos24.gr, η Εσπανιόλ δεν μπορεί να δώσει τα χρήματα για να αποκτήσει τον παίκτη και οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι αποσύρθηκε.

«Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό ακόμη, βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες.

Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Φυσικά και θέλω να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συζητάω και την πρόταση που μου έχει γίνει. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, κι ένα δυνατό πρωτάθλημα», ήταν οι δηλώσεις του πρώην άσου της Μάλαγα στην «Πράσινη».

Ο Σάντσεθ ο οποίος έχει πρόταση και από την Μπεσίκτας, ωστόσο αυτή του Παναθηναϊκού είναι καλύτερη, καθώς αφορά, τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (μαζί με μπόνους) 800.000 ευρώ.

Αν επιτευχθεί το εν λόγω deal, ο Παναθηναϊκός θα έχει κλείσει το βασικό του μεταγραφικό σχεδιασμό και πλέον με υπομονή και σύμμαχο το χρόνο, θα προχωρήσει σε… πινελιές, για να διαμορφώσει το πάζλ του ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.