ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να φροντίσει η ΕΠΟ τα του οίκου της…»

Απάντηση στην ΕΠΟ, έδωσε ο Παναθηναϊκός, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, όσο αναφορά την επιστολή που έστειλε η Ομοσπονδία, η οποία έκανε λόγο για αποβολή των «πράσινων», σε περίπτωση που κινηθούν νομικά εναντίον της.

«Να φροντίσει η ΕΠΟ τα του οίκου της…»

Στο σπίτι του… κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, με την ΕΠΟ να ασχολείται με όλα τα υπόλοιπα, πλην της διαφθοράς, που μαστίζει τον οργανισμό. Ο Παναθηναϊκός δίνει την απάντησή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η από 26.06.2015 (αρ.πρωτ. 19697) επιστολή της ΕΠΟ προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδεικνύει τον τρόπο, που ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του θεσμικού του ρόλου.

Επισημαίνουμε ότι θα ήταν φρονιμότερο κι επωφελέστερο για την ακεραιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να μην εξαντλεί την αγωνία του σε δημοσιεύματα πιθανολογούμενων προθέσεων του Παναθηναϊκού σε ένα Πρωτάθλημα, που διοργανώνεται από τη Superleague, για την εφαρμογή του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ, καθώς και την ενημέρωση των υπερεθνικών ποδοσφαιρικών αρχών, αλλά σε πραγματικά ζητήματα, όπως τη διαφθορά που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις βαρύτατες ποινικές κατηγορίες που έχουν αποδοθεί σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Πρωταθλήματος αυτού, αλλά και σε στελέχη της Ομοσπονδίας.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να φροντίσει ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ πρωτεύοντος τα του οίκου του, ώστε να επιλαμβάνονται τα αρμόδια εσωτερικά πειθαρχικά όργανα με την υποχρέωση πίστης και επιμέλειας που επιβάλλει το αυτοδιοίκητο για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ακεραιότητα των Πρωταθλημάτων, καθώς και να μην ενημερώνονται οι υπερεθνικές αρχές με τουλάχιστον ανακριβείς και ελλιπείς αναφορές από τα επιφορτισμένα με τη διασφάλιση τήρησης της νομιμότητας όργανα της ΕΠΟ.

Τέλος, όποια τυχόν απόφαση της ΠΑΕ αφορά στην ΕΠΟ, να είναι βέβαια η Ομοσπονδία ότι θα τους γνωστοποιείται πάντα με τον πλέον επίσημο κι ενδεδειγμένο τρόπο».

Δείτε την επιστολή της ΕΠΟ, στην οποία απαντάει ο Παναθηναϊκός:

panathinaikos24.gr-Επιστολή ΕΠΟ προς Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.