ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους έκανε «πλάκα» ο Παπαγιάννης

Με τον Γιώργο Παπαγιάννη να κάνει ότι θέλει στην ρακέτα (16 π., 16 ριμπ., 5 κοψ), η Εθνική Εφήβων πήρε την νίκη με 83-55 απέναντι στην Νότιο Κορέα, στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Τους έκανε «πλάκα» ο Παπαγιάννης

Με τον νεαρό σέντερ του Παναθηναϊκού, να κάνει ότι θέλει στους αντιπάλους του, η Εθνική ομάδα των Εφήβωνκατάφερε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Με πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι και με όπλο την ρακέτα, η Εθνική από την αρχή του αγώνα πήρε το προβάδισμα, το οποίο και τελικά κράτησε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Εκτός από τον Παπαγιάννη που όπως είπαμε σημείωσε 16 πόντους με 8/8 δίποντα και μάζεψε και 16 ριμπάουντ, αρκετά καλός ήταν και ο Μιχάλης Λούντζης.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 33.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 28-36, 41-56, 55-83

Νότια Κορέα (Κιμ): Κουόν, Μπιεόν 4, Γιου 6, Ζανγκ, Γιαννκγ,Γεόν 20, Παρκ 5, Σονγκ 16, Κιμ, Γιανγκ Χ, Κιμ 2,Λι 2

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος, Λούντζης 5, Κώττας 10, Ντόρσεϊ 11, Μήτογλου 12, Μουράτος 4, Σκουλίδας 4, Τσαλμπούρης 12 (5ασ.), Μπιλλής 4, Σταμάτης 5, Παπαγιάννης 16 (16 ριμπ.)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.