ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Οι Έλληνες θα κρίνουν το μέλλον τους»

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα μίλησε ο Λουκ Στιλ στο «Sky sports», ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό.

Στιλ: «Οι Έλληνες θα κρίνουν το μέλλον τους»

Ο Άγγλος τερματοφύλακας του τριφυλλιού, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρας μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα πληρωμών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στη χώρα: «Εγώ βρίσκομαι στη διαδικασία της προετοιμασίας με την ομάδα μου κι έχω αρκετές ώρες προπόνησης την ημέρα, ωστόσο, βλέπω την κατάσταση στον δρόμο. Υπάρχουν μεγάλες ουρές στα ΑΤΜ, στα βενζινάδικα κι ο κόσμος είναι λίγο σε πανικό γιατί δεν υπάρχει βεβαιότητα για το μέλλον. Νομίζω πως ήξεραν ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή, αλλά τώρα όλοι ασχολούνται με αυτή την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα».

Για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό: «Πληρωνόμαστε κανονικά. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου κι ιδιαίτερα σταθερή. Οι συμφωνίες των ποδοσφαιριστών προβλέπουν πληρωμές περίπου τέσσερις φορές τον χρόνο. Οπότε η επόμενη φορά που θα πληρωθούμε είναι τον Οκτώβριο νομίζω. Στο σύλλογο δεν ανησυχούν για το πως θα πληρωθούμε, απλά υπάρχει ο περιορισμός των 60 ευρώ ημερησίως από τα ΑΤΜ και για να πάρεις μετρητά. Θα πρέπει να περιμένουμε στην ουρά. Μάλιστα, η ομάδα απευθύνθηκε στους παίκτες και κυρίως στους νεαρούς, ρωτώντας αν μπορεί να βοηθήσει κάπως κι αν έχουν πρόβλημα. Για εμάς δεν υπάρχει ανησυχία, είμαστε σε καλή κατάσταση. Για τον πολύ κόσμο όμως στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι πολύ δυσάρεστη».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το συζητούν όλοι στην Ελλάδα: «Σίγουρα είναι το θέμα των ημερών και στην ομάδα το συζητάμε. Ξέρετε, οι Έλληνες είναι πολύ συναισθηματικοί κι έχουν επηρεαστεί πολύ από αυτό το γεγονός. Αρκετοί μαλώνουν μεταξύ τους για την κατάσταση, κάποιοι έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, κάποιοι όχι ενώ στην τηλέοραση 24 ώρες το 24ωρο παίζει αυτό το θέμα. Ο κόσμος είναι πράγματι σε πανικό, αλλά θα πρέπει οι Έλληνες να πάρουν την απόφασή τους. Η πίεση πια είναι σε αυτούς, την Κυριακή θα πρέπει να ψηφίσουν για το μέλλον τους και θα μάθουμε την απόφασή τους».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όταν άρχισα πέρσι, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβεί εδώ. Δεν είχα αρχίσει καλά, αλλά στη συνέχεια έπαιξα μερικά παιχνίδια, πήγα καλά στην Ευρώπη και στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στο τέλος η ομάδα κατάφερε να περάσει στα προκριματικά του Champions League, επιστρέψαμε γρήγορα στις προπονήσεις και θέλουμε να πάμε στους ομίλους. Αν δεν περάσουμε δεν τελειώνει η Ευρώπη για εμάς, αλλά ο στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League».

Για τους οπαδούς: «Εδώ ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός. Πολύ παθιασμένος και μας υποστηρίζουν πολύ. Ακολουθούν ότι και να κάνουν οι παίκτες της ομάδας. Εγώ έκανα ένα tweet για την πολιτική κατάσταση και την επόμενη ημέρα ήταν πρωτοσέλιδο. Ασχολούνται πάρα πολύ με το ποδόσφαιρο»!

Για τον Εσιέν: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο όνομα, με εμπειρία και ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι σταθερή και έτοιμη όταν έρθει η ώρα, ελπίζουμε να προκριθούμε στο Champions League καθώς αυτός είναι ο στόχος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.