ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαίνει στην προετοιμασία της Σάντερλαντ

Στην Αγγλία βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Χάρης Μαυρίας, για να ενσωματωθεί την Παρασκευή στη προετοιμασία της Σάντερλαντ.

Μπαίνει στην προετοιμασία της Σάντερλαντ

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Ντικ Άντβοκαατ θέλει να τσεκάρει τον 21χρονο άσο, ώστε να δει αν θα τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν ή όχι, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Χάρης Μαυρίας που στο φινάλε της σεζόν με το τριφύλλι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, έχει την ευκαιρία του για να πείσει τον Ολλανδό τεχνικό και να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Η προετοιμασία της Σάντερλαντ έχει αρχίσει από την Πέμπτη (2/7), ενώ πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αμερική (14 Ιουλίου) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι, όπου εκεί αναμένεται να αγωνιστεί ο διεθνής άσος.

Η επιστροφή της αγγλικής ομάδας στο «Νησί» είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου και κάπου εκεί θα παρθεί η απόφαση για την παραμονή ή όχι του Μαυρία στον σύλλογο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν η Σάντερλαντ αποφασίσει να δανείσει ή ακόμα και να πουλήσει τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός θα κάνει την προσπάθεια του, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Γιάννη Αναστασίου για την παραμονή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.