ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Όλοι μαζί για το καλύτερο…»

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη σεζόν από την κατάλληλη αφετηρία, για μια σεζόν που στόχο έχει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλύτερη πορεία την Ευρώπη, όπως τόνισε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, ο Τάσος Λαγός.

Λαγός: «Όλοι μαζί για το καλύτερο…»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, από το αεροδρόμιο, τονίζοντας πως το γεγονός ότι ξεκινούν όλοι μαζί χωρίς προβλήματα, είναι κάτι πολύ σημαντικό, παράλληλα αναφέρθηκε στον Εσιέν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του Τάσου Λαγού στο panathinaikos24.gr:

Για την προετοιμασία:

«Ξεκινάμε την προετοιμασία μαζί, η ομάδα είναι σε καλό στάδιο, είμαστε όλοι μαζί, όλες οι προσθήκες έχουν γίνει. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι πάντα ίδιοι. Πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Φέτος νομίζω θα είναι μια καλή χρονιά και θα πάνε όλα καλά».

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Εσιέν:

«Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ενσωματώθηκα μόλις χθες, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να γνωριστώ μαζί του καλά. Από αυτά που μου λένε οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ, είναι δυνατός παίκτης και χαρακτήρας. Η ομάδα θα βοηθηθεί πολύ από τον Εσιέν».

Για την γρήγορη ολοκλήρωση των μεταγραφών:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό, το να δουλεύουμε από την αρχή όλοι μαζί. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε καλή προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν τα επίσημα παιχνίδια».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα:

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, ειδικά για ανθρώπους που είναι άνεργοι, η έχουν μικρούς μισθούς. Δυσκολεύονται είτε να βγάλουν χρήματα, είτε ακόμα να ταΐσουν τις οικογένειές τους, η να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Εμείς είμαστε πολύ τυχεροί που παίρνουμε καλά λεφτά και η ομάδα είναι δίπλα μας σε ότι θέλουμε. Κάτι για το οποίο μας έχει ενημερώσει η διοίκηση. Είναι άσχημες και δύσκολες οι καταστάσεις που βλέπουμε στην Ελλάδα».

Για τον αν θα επηρεάσει όλο αυτό τον αθλητισμό:

«Όλη τη χώρα θα επηρεάσει, όχι μόνο τον αθλητισμό. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.