ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η υποψηφιότητα του Εσιέν

Ο Μίκαελ Εσιέν έχει προταθεί ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές στον κόσμο που έχουν κάνει φιλανθρωπίες, με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου.

Η υποψηφιότητα του Εσιέν

Η ιστοσελίδα www.athletesgonegood.com κάνει ψηφοφορία για να αναδείξει ποιος είναι ο αθλητής με τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσα στο 2015. Ανάμεσα στους υποψηφίους λοιπόν, είναι και ο Μίκαελ Εσιέν. Πέρα από τον Εσιέν άλλοι 39 ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν την ψήφο του κόσμου είναι οι: Τσάμπι Αλόνσο, Σαμουέλ Ετό, Σκοτ Άρφιλντ, Τιερί Ανρί, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρανταμέλ Φαλκάο, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Σαΐντο Μπεραΐνο, Φίλιπ Λαμ, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Όσκαρ, Ολιβιέ Ζιρού, Μάριο Γκέτσε, Μεσούτ Οζίλ, Μάικλ Εσιέν, Νεϊμάρ, Μάρκος Ρόχο, Μαμαντού Σακό, Λούκας Ποντόλσκι, Λουίς Σουάρες, Τζουλιάν Σπερόνι, Λέιτον Μπέινς, Λιονέλ Μέσι, Τζέιμι Ρέντναπ, Ερνάνες, Φερνάντο Τόρες, Ζεράρ Πικέ, Γκρέιαμ Ζούσι, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Ντιέγκο Κόστα, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Νταβίντ Λουίζ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, Μπόμπι Ζαμόρα, Σεσκ Φάμπρεγας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Άνχελ Ντι Μαρία, Αλέξις Σάντσες.

Από εκεί και πέρα στους 179 βρίσκονται και πολλοί παίκτες απ’ όλα τα αθλήματα όπως το NBA, το ράγκμπι, το μπέιζμπολ, του μποξ, του κρίκετ, του στίβου, του γκολφ, του χόκει, του στίβου ακόμα και του WWE.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Εσιέν κάνει αρκετές φιλανθρωπίες τα τελευταία χρόνια ενώ εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθεί να βοηθήσει στην μάχη κατά του ιού του Έμπολα, “United against Ebola”, αναφορικά με την πρόληψη αλλά και ενημέρωση κατά του θανατηφόρου ιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.