ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νίκη Μπεργκ – Ατζαγκούν και οι αγκαλιές (Video)

Δείτε στα πλάνα του panathinaikos24.gr τους Μπεργκ και Ατζαγκούν να κερδίζουν όλους τους συμπαίκτες τους και να το πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Η νίκη Μπεργκ – Ατζαγκούν και οι αγκαλιές (Video)

Σε αντίθεση με την πρωινή, η απογευματινή προπόνηση ήταν μικρή σε διάρκεια, αφού κράτησε μόλις 50 λεπτά, με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις με μπάλα πέντε εναντίον δύο και στη συνέχεια να χωρίζονται σε ζευγάρια για σέντρες και τελειώματα και όποιο ζευγάρι έφτανε τα πέντε γκολ ολοκλήρωνε ουσιαστικά και την προπόνηση. Άσκηση που έφερε πάρα πολλές ατάκες και πολύ γέλιο.

Πρώτοι στα πέντε γκολ έφτασαν οι Μπεργκ και Ατζαγκούν, με τον Σουηδό να πετυχαίνει τα περισσότερα (ο ένας παίκτης έβγαζε διαγώνια μπαλιά απ’ το κέντρο στο πλάι της περιοχής και έμπαινε στην περιοχή ώστε να υποδεχθεί τη σέντρα και να εκτελέσει με τη μία). Οι δυο τους μάλιστα το πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι ατάκες από τους παίκτες έπεφταν «βροχή» και κυρίως από το ζευγάρι Μπούρμπος – Ταυλαρίδης. Σε μια προσπάθειά τους, ο «Ταύλα» φώναξε στον Μπούρμπο «μην μπαίνεις γρήγορα, με αγχώνεις» και λίγο αργότερα, όταν ο Μπούρμπος τον δυσκόλεψε με την πάσα του είπε «ε ρε βάσανο», με τον δεξιό μπακ να του απαντά «σταμάτα ρε, μία μου λες μπροστά, μία πίσω, αποφάσισε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τριανταφυλλόπουλος σκόρπισε γέλια φωνάζοντας στον Ζέκα «βάλε τεμπεσίρι», ενώ ο Πορτογάλος σε ένα γκολ με κεφαλιά του Νίνη (που ήταν δίδυμο με Καρέλη) του είπε «Με αυτό το κεφάλι πώς να μην βάλεις γκολ».

Τεράστια κόντρα υπήρξε μεταξύ των ζευγαριών Χουχούμη – Τριανταφυλλόπουλο και Νίνη – Καρέλη, με τους πρώτους να βγαίνουν δεύτεροι και τους Νίνη και Καρέλη να ακολουθούν. Δείτε στα πλάνα του panathinaikos24.gr τον Μπεργκ με τον Ατζαγκούν να κερδίζουν τη… μάχη και να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι.

Ο Κλωναρίδης έκανε θεραπεία, ο Νάνο προπονήθηκε ατομικά, ενώ Εσιέν και Στιλ συνέχισαν τα προγράμματά τους και ο Πέτριτς έκανε αποφόρτιση.

Δείτε το βίντεο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.