ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το καλύτερο με αυτόν είναι η… τιμή του!

Ευτυχία για τον Παναθηναϊκό να έχει στον πάγκο του μια προσωπικότητα του βεληνεκούς του Μλάντεν Πέτριτς.

Το καλύτερο με αυτόν είναι η... τιμή του!

Σαφώς δεν περιμέναμε τις όμορφες κινήσεις του Μλάντεν Πέτριτς στο ματσάκι με την χθεσινή «μπυραρία» για να καταγράψουμε την ποιότητα που στον Κροάτη ξεχειλίζει.

Ο προπονητής παρότι τον Δεκέμβρη είχε αφήσει να φανεί πως δεν υπολογίζει τον 34χρονο φορ του έδωσε την ευκαιρία να ολοκληρώσει στην Αθήνα την τεράστια καριέρα του, παρότι ο ίδιος τον «εξέθεσε» βάζοντάς τον «δεκάρι» σε παιχνίδια που «έκαιγαν» με αποτέλεσμα η ομάδα να παίζει με μείον ένα παίκτη στο κέντρο.

Μεγάλη προσωπικότητα, τεράστια αξία ο βετεράνος στράικερ αλλά δεν έχει πια δυνάμεις να κινείται διαρκώς στους χώρους ώστε να ζητά μπάλα και να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του. Το καλό μαζί του είναι πως η διοίκηση τον έπεισε να ρίξει στο μισό της οικονομικές του απαιτήσεις (κάτι περισσότερο από 300 χιλιάρικα θα κοστίσει στην ΠΑΕ), εξέλιξη που μόνο θετικά εκλαμβάνεται.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρεις τι είναι να έχεις στον πάγκο ποδοσφαιριστή ικανό ν’ «αναστατώνει» μπαίνοντας αλλαγή, χωρίς να γκρινιάζει όταν δεν είναι βασικός, με μπόι 1.85 και τεχνική κατάρτιση επιτελικού με χαμηλό κέντρο βάρους, που επιπλέον κουβαλά δάφνες ως ένας εκ των καλύτερων σκόρερ στην ιστορία του Europa League;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.