ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήταν σαν να… σκόραρε

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν μας φάνηκε πιο εξοικειωμένος με τον χειρισμό μπάλας που δεν είναι το... καλύτερό του.

Ήταν σαν να... σκόραρε

Αν κάτι μας άρεσε από το πρώτο φιλικό της ομάδας ήταν ο απλός τρόπος παιχνιδιού του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο Αφρικανός έχει «θέματα» με τον χειρισμό της μπάλας, μα χθες τις περισσότερες φορές μοίραζε σωστά δεξιά κι αριστερά βγάζοντας σε θέση βολής πότε τον Κλωναρίδη και πότε τον Καρέλη.

Χώρια την φάση του 79΄ που καταγράψαμε ως… γκολ στο μπλοκάκι όταν ο Νιγηριανός κοντρόλαρε υποδειγματικά ανάμεσα σε δύο αντιπάλους μπαλιά-απόκρουση που είχε πάρει ύψος και «κατέβαινε» με μπόλικα φάλτσα.

Τρεχαντήρι από τα λίγα ο βραχύσωμος χαφ αλλά ήρθε στον Παναθηναϊκό παντελώς «ακατέργαστος» από μια ομάδα της πλάκας στην πατρίδα του, με το προπονητικό τιμ να έχει σπαταλήσει αμέτρητες εργατοώρες μαζί του στο «Γ. Καλαφάτης». Στα 22 του χρόνια έχει όλο το μέλλον μπροστά του, ενώ μόνο οφέλη θα του προσφέρει το γεγονός ότι ήδη ο Μίκαελ Εσιέν τον πήρε υπό την «προστασία» του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.