ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Αισθάνομαι ήδη μέλος της ομάδας»

Ο Ρόμπιν Λουντ μετά το τέλος του φιλικού με την Μπριζ σε δηλώσεις υποστήριξε, πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της φετινής σεζόν αρκεί οι πράσινοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Λουντ: «Αισθάνομαι ήδη μέλος της ομάδας»

Στη Nova μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρόμπιν Λουντ και αναφέρθηκε στην εικόνα του τριφυλλιού απέναντι στη Μπριζ, τη μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και στις αναμετρήσεις για το Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ήταν ένα καλό φιλικό και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά».

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στην ομάδα ο Λουντ είπε: «Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα, το τιμ είναι πολύ καλό, όλοι είναι πάρα πολύ κοντά και έχουμε καλή ομάδα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν νοιώθει ήδη μέλος της οικογένειας των πράσινων σημείωσε: «Νοιώθω μέλος της ομάδας γιατί όλοι μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο, με υποδέχτηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ήδη μέλος της ομάδας».

Ο διεθνής μέσος θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τους στόχους του λέγοντας: «Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, απλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά να προπονηθούμε ακόμα καλύτερα».

Ο Λουντ δεν θέλησε να πει αν θα ήθελε ως αντίπαλο στο Champions League την Μπριζ λέγοντας: «Όχι, θα δούμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και μετά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Σύμφωνα με τον 22χρονο Φιλανδό η έλευση του στον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλο βήμα για τον ίδιο ενώ η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την Ελσίνκι είναι ο ρυθμός: «Είναι μεγάλο βήμα για μένα και θεωρώ ότι είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δουλέψω περισσότερο, σίγουρα ο ρυθμός είναι πιο υψηλός».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θα ήθελα να βαδίσω στα βήματα του Κόλκα σίγουρα καθώς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.