ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδόπουλος: «Να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο»

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση των ομίλων της Euroleague, έκανε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο»

Ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, δήλωσε αρχικά πως είναι ένας δύσκολος και ανταγωνιστικός όμιλος εκείνος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ.

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος με δυνατές ομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμη τα ρόστερ των ομάδων, αλλά θα είμαστε σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή ομάδα, να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να έρχονται οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Παπαδόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.