ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Ο Λουκ Στιλ σε συνέντευξη του τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται κάθε χρόνο.

«Να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Δείτε μερικά από όσα είπε στη «Live Sport» :

 «Όλοι έχουν άποψη, όμως δε ξέρω ποια είναι η σωστή. Αυτό που ξέρω, είναι πως όσοι παίρνουν τις αποφάσεις είναι μορφωμένοι, δεν ήρθαν από τον… δρόμο και πιστεύω πως θα κάνουν το σωστό. Το γεγονός ότι δε φορούν γραβάτα, είναι άλλο θέμα. Εμένα μου αρέσει αυτός ο τύπος (Τσίπρας), δεν θα πω εγώ σε έναν πρωθυπουργό πως να κάνει την δουλειά του, όμως είμαι χαρούμενος που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος. Δε ξέρω ποια είναι η σωστή λύση, όμως πιστεύω πως αυτός θα την βρει. Οι φίλοι μου βλέπουν άσχημες εικόνες και νομίζουν πως ζω σε μία τριτοκοσμική χώρα. Μου λένε να σηκώσω τα λεφτά μου, αλλά εγώ δε θα το κάνω, αυτό δεν είναι λύση. Πρέπει όλοι να έρθουν σε αυτή τη χώρα για διακοπές, είναι απίστευτη με τρομερά μέρη. Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφη χώρα» τόνισε σχετικά ο Στιλ.

Όσο για το φετινό ρόστερ ανέφερε: «Δεν είσαι Παναθηναϊκός αν δεν παρουσιάζεις βελτίωση, ο Βόκολος δε θα έκανε την δουλειά του καλά αν δεν έφερνε παίκτες που να μας ανεβάσουν επίπεδο. Προφανώς Εσιέν και Σάντσεθ έχουν σπουδαία φήμη, αλλά δε τους έχω δει ακόμα, όμως το σημαντικό για εμάς είναι οι παίκτες από την ακαδημία που κάθε χρόνο βελτιώνονται. Παιδιά όπως ο Δώνης, που σε κάθε σεζόν ανεβαίνουν 20-30%, χωρίς να κάνεις κάποια αγορά βελτιώνεσαι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.