ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήταν μέχρι να του πετύχει το πρώτο τάκλιν

Μπήκε τρακαρισμένος ο Γενς Βέμερ αλλά με το που έκανε το πρώτο τάκλιν τον Μένιγκ, «πέταγε».

Ήταν μέχρι να του πετύχει το πρώτο τάκλιν

Δεύτερο καλό δείγμα γραφής απ’ τον Γενς Βέμερ και μάλιστα πολύ πειστικό αφού ο Αγιαξ δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με τα παιδάκια της Άρνεμ.

«Αεράτος» ο Γερμανός αμυντικός μ’ εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που μπήκε τρακαρισμένος και ταλαιπωρήθηκε από τον αριστερό εξτρέμ του «Αίαντα», Μένιγκ.

Στο 16΄ κάνοντας το πρώτο πετυχημένο του τάκλιν «μαζεύοντας» μπάλα και τον 19χρονο χαφ μαζί, ο πρώην παίκτης της Πάντερμπορν πήρε πάνω του και μέχρι να βγει εκτός ήταν -με διαφορά -ο πιο δραστήριος παίκτης του τριφυλλιού. Κράτησε τη θέση του, λειτούργησε ιδανικά δύο φορές ως στόπερ (στο 25΄ κόντραρε ωραία τον Κλάασεν σε προσπάθεια του τελευταίου για «ψαλίδι» και στο 49΄ πρόλαβε με το κεφάλι φαρμακερή σέντρα) κι όσες φορές σημάδεψε τους συμπαίκτες του στη επίθεση έκανε σωστή επιλογή (στο 35΄ με «30άρα» μπαλιά προς τον Καρέλη και στο 43΄με όμορφη πάσα στον Λουντ που άργησε να κοντρολάρει).

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.