Ποδόσφαιρο

Ξεφτίλα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπ@@@@λο»

Ένα εκτενέστατο αφιέρωμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα όσα συμβαίνουν σε αυτό φιλοξενεί το «France Football», το οποίο -μεταξύ άλλων- επικαλείται λεγόμενα ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας, οι οποίοι αναφέρουν πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπ@@@@λο»!

Ένα εκ των κορυφαίων γαλλικών περιοδικών, το «France Football», έχει κάνει ένα εκτενέστατο αφιέρωμα το οποίο αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και στα αποτελέσματα που έχει η οικονομική κρίση στο χώρο.

Παράλληλα, φιλοξενεί δηλώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί στη χώρα και το πρωτάθλημά μας, οι οποίοι μοιράζονται τις -όχι και τόσο θετικές- εμπειρίες τους ενώ κάποιοι άλλοι, που ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι για ευνόητους λόγους, αναφέρονται με σκληρά λόγια στην κατάσταση που επικρατεί.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Μποέ Καν, ο οποίος πέρασε από τον Εργοτέλη, λέγοντας: «Ήμουν σε μία ομάδα όπου υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, όταν είσαι εκεί, δεν αντιλαμβάνεσαι ιδιαίτερα την κατάσταση (σ.σ. την κρίση). Οι καφετέριες είναι γεμάτες, ο κόσμος βρίσκεται έξω. Εγώ ήμουν στην Κρήτη, οπότε αυτό ίσως ήταν λίγο ασυνήθιστο».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Exit mobile version