Μπάσκετ

Κρίνεται του Καλάθη

Το σίριαλ Νικ Καλάθης και Παναθηναϊκός ίσως ξεκαθαρίσει και σήμερα. Κοντά στους πράσινους ο 26χρονος γκαρντ χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο.

Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να επιλέξει τι θα πράξει. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η επιστροφή του στο «τριφύλλι» είναι πιο κοντά από ποτέ και μόνο μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας δεν έχει στα χέρια του κάποια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, οι Γκρίζλις τού έχουν προσφέρει 1,1 εκατ. δολάρια, δίνοντάς του τη δυνατότητα να φύγει αν βρει περισσότερα από άλλη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού και οι Μάβερικς που τον εξέταζαν σαν λύση ξόδεψαν 10 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο με τον Ντερόν Γουίλιαμς και δεν έχουν απόλυτη ανάγκη έναν ακόμη γκαρντ.

Την ίδια στιγμή οι πράσινοι του προσφέρουν ένα πολύ καλό τριετές συμβόλαιο ενώ το σημαντικότερο από όλα είναι το οικείο περιβάλλον που του προσφέρει η πράσινη οικογένεια. Επιπλέον, τα 6 εκατ. και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που σίγουρα θα έχει είναι από τα στοιχεία που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά.

Exit mobile version