ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέες επαφές για Μαυρία

Νέο κύκλο διαπραγματεύσεων έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός με την Σάντερλαντ για την υπόθεση του Χάρη Μαυρία.

Νέες επαφές για Μαυρία

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο Χάρης Μαυρίας δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ντικ Άντβοκαατ και η Σάντερλαντ αναζητεί μία οριστική λύση για την αποδέσμευσή του, ευελπιστώντας να αποκομίσει ένα μικρό κέρδος. Οι πράσινοι φυσικά και ενδιαφέρονται να εντάξουν και πάλι στο δυναμικό τους τον 21χρονο εξτρέμ.

Σύμφωνα λοιπόν και με την αγγλική ιστοσελίδα Hartlepool Mail, οι δύο ομάδες άρχισαν νέο κύκλο επαφών για τη μετακόμιση του νεαρού χαφ στο τριφύλλι, με την διαπραγμάτευση να αφορά το ποσό της μεταγραφής και τον τρόπο της καταβολής του.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Άγγλων, οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ποσό στην Σάντερλαντ αλλά με δόσεις που θα είναι σε άμεση συνάρτηση με την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού. Το ακριβές ποσό της διαπραγμάτευσης δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά σίγουρα δεν καμία σχέση με τα 2 εκατομμύρια που ζητούσε ο βρετανικός σύλλογος πριν από 15 ημέρες.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, επιθυμία και το ποδοσφαιριστή είναι, να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, ώστε να αναγεννηθεί και να κερδίσει ξανά τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.