ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έτοιμη» η τελετή «παράδοσης-παραλαβής»

Με το Νικ Καλάθη να «πιάνει» Αθήνα ο κυπελλούχος ενισχύθηκε με ότι κοντινότερο υπάρχει σε Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Έτοιμη» η τελετή «παράδοσης-παραλαβής»

Ο επαναπατρισμός του Νικ Καλάθη σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση της τελετής «παράδοσης-παραλαβής» με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να ετοιμάζεται να δώσει την μπαγκέτα στον 27χρονο γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε από μέτριες επιλογές την τελευταία τριετία στο back court κι αν αυτό δεν φάνηκε στην Α1 λόγω του κόμπλεξ του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα ο Εξάστερος ταλαιπωρήθηκε. Πόσες φορές δεν στηλιτεύτηκε η «μοναξιά» του Διαμαντίδη που ήταν ο μόνος αξιόπιστος αμυντικός, ο μόνος με ευχέρεια δημιουργίας;

Ο Καλάθης φέρνει στους κυπελλούχους αυτά τα δύο χαρακτηριστικά κι επιτρέπει (επιτέλους!) στον captain να υποχωρήσει στο rotation, έχοντας όμως την κλάση ν’ αποβεί καθοριστικός έστω και με 10-15 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μόνο που χρειάζεται ο νέος κουμανταδόρος είναι να χτιστεί σωστά η ομάδα στις θέσεις των υπόλοιπων κοντών για να υπάρξει συνοχή, πέρσι π.χ Σλότερ, Μπλουμς έως και… Νέλσον είχαν εντολές να σουτάρουν από παντού κι από κάποιο σημείο χάθηκε η λειτουργικότητα. Ας μην ξεχνάμε πως η στελέχωση πρέπει να γίνει με τη σκέψη ότι τον Γενάρη επιστρέφει ο Παππάς που μαζί με τον Νικ υπόσχονται μπόλικα… δύσκολα βράδια στους αντιπάλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.