ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Η θεά του Mega που πήρε συνέντευξη από τον Βαρουφάκη (pics)

Από το Πατελάρι των Χανίων στα καλλιστεία και από τις διεθνείς πασαρέλες στη συνέντευξη με τον Γιάννη Βαρουφάκη!

Η θεά του Mega που πήρε συνέντευξη από τον Βαρουφάκη (pics)

Η Δέσποινα Βλεπάκη συνδύασε το μόντελινγκ με τη δημοσιογραφία και το SDNA σας παρουσιάζει την πανέμορφη Κρητικιά, που δίνει άλλη αίγλη στο Mega!

Η Δέσποινα Βλεπάκη κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς το 2007 και μάλιστα εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό στο Τόκιο! Εκεί κέρδισε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Miss International και αργότερα ήρθε και ο τίτλος Balcan Beauty Ambassador!

Απολαύστε την στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ