ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μεγάλη προσοχή»

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως όλοι θα πρέπει να είναι σοβαροί στα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ.

Αναστασίου: «Μεγάλη προσοχή»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», δεν θεωρεί πως θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Βέλγους, καθώς πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα, που πραγματοποίησε μία πολύ καλή πορεία την περσινή σεζόν, φτάνοντας παράλληλα μέχρι και τα προημιτελικά του Europa League.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου:

«Καταρχήν, ήταν μια κλήρωση όπου και οι πέντε αντίπαλοι θα ήταν δύσκολοι. Η Μπριζ είναι μια ομάδα που πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά του Europa League, κέρδισε το Κύπελλο Βελγίου, ενώ τερμάτισε και πρώτη στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Αναμφίβολα είναι μια ομάδα με ποιότητα, παίξαμε πρόσφατα και ένα φιλικό μαζί της όπου την είδαμε… Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια και σίγουρα θέλουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.