ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τον Σάντσεθ η αποστολή για Λιβαδειά

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό φιλικό (18/07, 19:30, Panathinaikos24, Novasports2) με τον Λεβαδειακό και μέσα σε αυτή είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ.

Με τον Σάντσεθ η αποστολή για Λιβαδειά

Ο Ισπανός αμυντικός είναι μέσα στους 17 παίκτες που επέλεξε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα πράσινα.

Εκτός είναι ο Κάρλος Ζέκα, που ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα σήμερα, προληπτικά έκανε γυμναστήριο και τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Το πρόγραμμα των «πρασίνων» ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια οι αμυντικοί και οι μέσοι έκαναν ασκήσεις τακτικής, σε αντίθεση με τους επιθετικούς που έκαναν στα τελειώματα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.097 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τους Βοιωτούς, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, Μαρινάκης, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ατζαγκούν, Πέτριτς. Καρέλης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Τζανουλίνος.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 9 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.