ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Περήφανος που θα παίξω για τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και δηλώνει περήφανος που θα φορέσει τα πράσινα.

Ραντούλιτσα: «Περήφανος που θα παίξω για τον Παναθηναϊκό»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για τα στοιχεία που θα φέρει στην ομάδα, δήλωσε ευτυχισμένος για την μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στους Διαμαντίδη και Καλάθη.

Οι δηλώσεις του στο επίσημο site της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Είμαι περήφανος που υπέγραψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με τεράστια ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που πλέον ανήκω σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Για τον Παναθηναϊκό δεν έχεις και πολλά να πεις. Οι τίτλοι και η ιστορία μιλούν από μόνα τους. Πρόκειται για μια τεράστια ομάδα και το ξέρουν όλοι. Άλλωστε μεγάλοι παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης που τον ξέρει όλος ο κόσμος, έχουν πρωταγωνιστήσει σ’ αυτή την ιστορία. Επίσης γνωρίζω και τον Καλάθη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να φέρω δύναμη κοντά στο καλάθι. Κυρίως όμως σωστή συμπεριφορά και να είμαι ο ιδανικός συμπαίκτης ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.