ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς παντός καιρού και… παιχνιδιού

Αν συνεχίσει έτσι ο 25χρονος επιθετικός σύντομα θα ακούσει το όνομά του να γίνεται σύνθημα.

Καλτσάς παντός καιρού και... παιχνιδιού

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Νίκος Καλτσάς πέρασε στην πρώτη σειρά των διακριθέντων. Συνήθως οι αθλητές που προέρχονται από μικρότερες ομάδες θέλουν χρόνο προσαρμογής μα τούτος εδώ νιώθει τόσο άνετα με το τριφύλλι στο στήθος που δεν σου περνά στιγμή από το μυαλό ότι έχει άγχος μετά την αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο τέως άσος της Βέροιας δεν ήταν καλός μόνο απέναντι στα «εύκολα» (Αρνεμ, Λεβαδειακός), ακόμα και κόντρα στον Αγιαξ η θετική του παρουσία καταγράφηκε στο μπλοκ του προπονητή.

Ο πολυθεσίτης άσος έτρεχε για τρεις στο πρώτο ημίχρονο όπου εκτός του όμορφου τέρματος και της …σουτάρας στο 43΄ που πέρασε λίγο άουτ ήταν αυτός με τα πιο δυναμικά τάκλιν (τομέας στον οποίο διακρίθηκε κι ο Τάσος Λαγός που έπεφτε «επιθετικά» πάνω στη μπάλα προσφέροντας κλεψίματα -κατοχές), ιδίως πάνω στον μπαλαδόρο Μιλιάζες. Αν συνεχίσει έτσι ο 25χρονος γρήγορα θα ακούσει το όνομά του να δονεί την ατμόσφαιρα στο «Α. Νικολαϊδης».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.