ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Ουντινέζε

Από σήμερα (ηλεκτρονικά) και από αύριο στα γκισέ της Λεωφόρου, μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να προμηθεύονται τα εισιτήρια για το φιλικό ματς της Τετάρτης με την Ουντινέζε στο «Απ. Νικολαΐδης» (22/7, 21:00).

Τα εισιτήρια με Ουντινέζε

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους, για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους, στο crash test, πριν τα ματς με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος η Ουντινέζε, στην «πρόβα τζενεράλε» πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Γενική είσοδος 5 ευρώ, 10 ευρώ στη Θύρα 12, 30 ευρώ στη θύρα 3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – UDINESE 

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.823 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην ηλεκτρονική διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο την UDINESE που θα διεξαχθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τετάρτη 22/7 και ώρα 21:00.

Από σήμερα (20/7) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω web για όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου (Θύρα 4) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από αύριο 21/7 στις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 και την ημέρα του αγώνα από τις 11:00 το πρωί έως την έναρξη του φιλικού, έχοντας επίσης δικαίωμα αγοράς έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Εναλλακτικά, οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 11876, τo τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της Viva (με χρέωση από σταθερό 0,96 ευρώ το 1’ και από κινητό με 1,09 ευρώ το 1’).

Για τη φιλική αναμέτρηση καθορίστηκε γενική είσοδος 5 Ευρώ, με εξαίρεση τη Θύρα 10 που το εισιτήριο κοστίζει 10 Ευρώ και τη Θύρα 3 που κοστίζει 30 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά κατά την προσέλευσή τους στο «Απ. Νικολαΐδης», να φέρουν πάντα την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το Διαβατήριο ή το δίπλωμα οδήγησης και να τα επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί για την αγορά εισιτηρίου αλλά και για την είσοδό τους στην ιστορική μας έδρα.

Υπενθυμίζουμε στους αγοραστές ηλεκτρονικού εισιτηρίου πως είναι αναγκαίο να τυπώνουν το έντυπο συναλλαγής με τον αναγραφόμενο BARCODE, καθώς με την επίδειξη του στο σύστημα εισόδου «access control» θα εισέρχονται χωρίς καθυστέρηση στη Θύρα τους και χωρίς να απαιτείται καμία συναλλαγή με τα εκδοτήρια της Λεωφόρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6870700),καθημερινές 09:30 – 17:30».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.