ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανατροπή και… Λάσμε!

Το… «σίριαλ» του σέντερ που θα πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό, βαδίζει στα τελευταία του… επεισόδια, με τον Στεφάν Λάσμε να φαίνεται πως «κόβει το νήμα», ανάμεσα στους υποψήφιους. Δεν υπέγραψε στη Γαλατά ο Γκαμπονέζος, περιμένει το «τριφύλλι», που τον προσέγγισε εκ νέου.

Ανατροπή και… Λάσμε!

Νέα ανατροπή στο θέμα του δεύτερου σέντερ στον «εξάστερο», με τον… παλιόφιλο Στεφάν Λάσμε να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λάσμε φαίνεται πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γαλατάσαραι, με τους «πράσινους» να επανέρχονται στην περίπτωσή του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για γεφύρωμα του οικονομικού χάσματος των δύο πλευρών.

Παράλληλα με τη Γαλατά, ο Λάσμε φαίνεται να έχει δεχθεί κρούση και από την Νταρουσάφακα, ωστόσο με το νέο… ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, «έκοψε» όλες τις επαφές, αφού φαίνεται να επιθυμεί και ο ίδιος να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι και πάλι.

Και άλλος ένας στη λίστα…

Παράλληλα με τον Λάσμε, ο Τζόρτζεβιτς εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες και έναν ακόμη ψηλό, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Τα δεδομένα ωστόσο είναι υπέρ του Γκαμπονέζου, ο οποίος δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί λίαν συντόμως…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.