ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να περιοριστούν τα λάθη…»

Στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα χαζά λάθη στο ματς με τη Μπριζ, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ουντινέζε.

«Να περιοριστούν τα λάθη…»

Ο τεχνικός των «πράσινων» αναφέρθηκε στα χαζά, όπως τα χαρακτήρισε λάθη των παικτών του και πως πρέπει αυτά να περιοριστούν, ενώ τόνισε πως η ομάδα δουλεύει ενόψει του ματς της Τρίτης, με εντατικούς ρυθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη NOVA:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλουμε να αποφύγουμε τα χαζά αμυντικά λάθη. Κάνουμε λάθη χωρίς πίεση και δίνουμε την μπάλα στον αντίπαλο. Από την άλλη, ήταν το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, είχαν τα παιδιά έναν ενθουσιασμό, μια διάθεση να δείξουν κάποια πράγματα. Σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι έχουμε δυνατότητες και καλή ομάδα, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη και ισχύει βασικά και για την Τρίτη με την Μπριζ».

Για την προετοιμασία ενόψει της Κλαμπ Μπριζ: «Βασικά από την Δευτέρα ό,τι κάναμε κι ό,τι κάνουμε αφορά το ματς με την Μπριζ. Η τακτική, η ανάλυση, οι προπονήσεις, όλα είναι βασισμένα στο πλάνο για το ματς με την Μπριζ. Το σημερινό ήταν ένα απέναντι σε μία καλή ομάδα, με φυσικά προσόντα, δυνατή. Ήταν ένα καλό τεστ. Η προσοχή μας όμως είναι στο ματς της Τρίτης κι εκεί πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα πάντοτε, το γνωρίζουμε, μας έχει στηρίξει και τον θέλουμε κοντά μας την Τρίτη για ένα θετικό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.