ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Όχι τέτοια λάθη»

Ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κάνει την Τρίτη αντίστοιχα λάθη με τα σημερινά.

Πέτριτς: «Όχι τέτοια λάθη»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπριζ: «Ήταν ένα ματς απέναντι σε μία καλή ομάδα, πολύ καλή αμυντικά. Νομίζω ότι γενικά τα πήγαμε καλά, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την επόμενη Τρίτη, αλλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Για τα λάθη στην άμυνα: «Αυτά είναι σημαντικά, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Οι μεγάλες ομάδες τα εκμεταλλεύονται για να σκοράρουν. Την Τρίτη δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ψυχολογικά έτοιμος ο Παναθηναϊκός: «Φυσικά και είμαστε έτοιμοι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.