ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Να κοιτάξουμε την άμυνα μας»

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ενόψει Μπριζ, στάθηκε ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις που έκανε στο panathinaikos24.gr, αμέσως μετά την λήξη του φιλικού με την Ουντινέζε.

Λαγός: «Να κοιτάξουμε την άμυνα μας»

Ο μέσος του «τριφυλλιού» μετά την ήττα με 1-2 από τους Ιταλούς, αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπριζ, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr:

Πρόβα τζενεράλε για την ομάδα και ήττα με 1-2. Τι είναι αυτό που θα πρέπει να κοιτάξει και να βελτιώσει η ομάδα ενόψει Μπριζ;

«Η ομάδα έδειξε σίγουρα θετικά στοιχεία σήμερα. Ωστόσο θα πρέπει να κοιτάξουμε και να βελτιώσουμε την αμυντική συμπεριφορά μας, γιατί η καλή άμυνα και το γκολ μπροστά μπορεί να μας δώσουν μεγάλο πλεονέκτημα.

Η δική σου παρουσία πάρα πολύ καλή, τόσο αμυντικά αλλά τόσο και οργανωτικά, με μία εκπληκτική ασίστ στον Μπεργκ. Νιώθεις καλύτερα από ποτέ;

«Εγώ κάθε χρονιά δουλεύω σκληρά, κάθε χρονιά θέλω να βάζω και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μου και μιλάμε με τους προπονητές. Στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, αλλά υπάρχουν και πράγματα που θέλω να βελτιώσω στο κομμάτι της επίθεσης».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, νιώθεις πλέον πως έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα;

«Τα παιδιά τα έχουμε βάλει νομίζω στο κλίμα και όλα είναι μια χαρά. Σίγουρα κάποιοι θα θέλουν ίσως λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά όλα θα κυλήσουν καλά».

Για τον κόσμο;

«Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει την ομάδα και ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, σε δύσκολες περιόδους. Είναι πολύ ευχάριστο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.