ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Ελλάδα ο Εσιέν

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ Μάικλ Εσιέν, ο οποίος υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς στο Μόναχο.

Στην Ελλάδα ο Εσιέν

Ο Γκανέζος άσος, πάτησε… Ελλάδα, χθες το βράδυ μαζί με τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Γιάννη Κουλουμέντα, όντας αμφότεροι ικανοποιημένοι όσον αφορά την επέμβαση που έκανε ο Εσιέν.

Πλέον ο Αφρικανός θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει να αυξάνει ρυθμούς, με ποδήλατο και τρέξιμο, με σκοπό σε περίπου 6 εβδομάδες να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.