ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπομονή, συγκέντρωση και το «μηδέν» στην άμυνα

Υπομονή και το… «μηδέν» στην άμυνα, τα «κλειδιά» της νίκης, για τον Παναθηναϊκό, στο αυριανό πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπρίζ, στη Λεωφόρο, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος επέστησε την προσοχή στους παίκτες του.

Υπομονή, συγκέντρωση και το «μηδέν» στην άμυνα

Ο προπονητής των «πράσινων», προσπαθεί εδώ και μέρες να μεταφέρει στους παίκτες του, το τι θέλει από αυτούς, ενόψει του ματς με τη Μπριζ, δίνοντας έμφαση στην υπομονή και στο να μη δεχθεί γκολ η ομάδα.

Ο Αναστασίου θεωρεί πως γκολ θα βρει η ομάδα του, αρκεί να έχει υπομονή στο παιχνίδι της και απόλυτη συγκέντρωση, ενώ «κλειδί» για την επιτυχία, είναι το «μηδέν» στην άμυνα, γεγονός που αν συμβεί, θα χαρίσει σοβαρό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό ενόψει και της ρεβάνς.

«Δεν χρειάζεται να μπούμε στο ματς με φουλ επίθεση. Θέλει υπομονή και κατοχή της μπάλας. Να είστε βέβαιοι πως θα βγάλουμε φάσεις για να βάλουμε το γκολ, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μας κυριεύσει η ανυπομονησία. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το «μηδέν» στην άμυνα. Παρά πολύ σημαντικό κι αυτό απαιτεί 100% συγκέντρωση και ηρεμία στις κινήσεις και αποφάσεις μας. Και πάνω απ’ όλα να μην έχετε ποτέ στο μυαλό σας το αν έχει ή όχι προβλήματα ο αντίπαλος. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να μας κάνουν ζημιά και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε», ήταν τα λόγια του Ολλανδού, προς τους ποδοσφαιριστές του.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.