ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι Ιταλοί για Μπεργκ

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Μάρκους Μπεργκ και τονίζει πως θα υπάρξουν επαφές με τον παίκτη, εντός της εβδομάδας.

Οι Ιταλοί για Μπεργκ

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tuttofrosinone», η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας ψάχνει για επιθετικό και τον έχει βρει στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ.

Οι Ιταλοί γράφουν πως αφού η Φρονιζόνε έψαξε στην αγορά, κατέληξε στον Σουηδό άσο του «τριφυλλιού» που σε δύο χρόνια έχει 45 φορές σε 73 συμμετοχές και κάνουν λόγο για ταξίδι ανθρώπων της ομάδας στην Αθήνα, για να μιλήσουν από κοντά με τον Παναθηναϊκό και τον ίδιο τον παίκτη.

Φυσικά αυτό το σενάριο δεν φαίνεται πως έχει μεγάλη δόση αλήθειας, καθώς από τον Παναθηναϊκό έχουν τονίσει αρκετές φορές, πως ο Μπεργκ θα φύγει μόνο με μία εντυπωσιακή πρόταση.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.