ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια για το Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Μπριζ για την διάθεση των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια για το Κλαμπ Μπριζ - Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, του 3ου προκριματικού γύρου UCL, την Τετάρτη 5/8 και ώρα 20:30 τοπική, στο στάδιο Γιαν Μπρεϊντέλ του Βελγίου.

Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά στο [email protected], τηλεφωνικά στο +30 210 6470990-2 ή με φαξ στο +30 210 8709299.

Στο αίτημά τους, οι φίλαθλοι παρακαλούνται να καταγράψουν το Ονοματεπώνυμο, τον αριθμό του ΔΑΤ ή τον αρ. Διαβατηρίου, την ιδιότητα του φιλάθλου (αν είναι Σύμμαχος ή απλός φίλαθλος ) και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παραλαβή των εισιτηρίων τους οι φίλαθλοι παρακαλούνται -βάσει των κανονισμών της UEFA- να μας προσκομίσουν για κάθε εισιτήριο τα ακόλουθα στοιχεία μετακίνησης: την αεροπορική εταιρεία, τον αριθμό πτήσης, την ημερομηνία και την ώρα αναχώρησης και αντιστρόφως τα ίδια ακριβώς στοιχεία της επιστροφής, μαζί με την διεύθυνση διαμονής στο εξωτερικό (ξενοδοχείο ή διεύθυνση φιλοξενίας).

Το εισιτήριο του αγώνα Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός κοστίζει 10 Ευρώ και για τη σωστή εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.