ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση για το διαζύγιο με Μέντες

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο ατζέντης του Νταβίντ Μέντες και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας για το διαζύγιο με τον Ολλανδό χαφ.

Συνάντηση για το διαζύγιο με Μέντες

Σε φιλικό κλίμα εξελίχθηκε η συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι των «πρασίνων» με τον ατζέντη του Νταβίντ Μέντες, ωστόσο συμφωνία για το διαζύγιο των δύο πλευρών δεν υπήρξε.

Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή θα έρθει με το μικρότερο κόστος για το σύλλογο, ενώ τις εβδομάδες θα υπάρξει και νέα συνάντηση για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.