ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είπε «όχι» σε Γκενκ για Καρέλη

Αρνητική ήταν η απάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην πρόταση της Γκενκ, για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Είπε «όχι» σε Γκενκ για Καρέλη

Ολοένα και περισσότερους μνηστήρες συλλέγει γύρω από το όνομα του Νίκου Καρέλη ο Παναθηναϊκός, καθώς συχνά-πυκνά αρκετοί εκπρόσωποι ξένων συλλόγων έρχονται στην Ελλάδα για να δουν από κοντά αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή και να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους στη διοίκηση του συλλόγου.

Τελευταίος σύλλογος, ήταν αυτός της Γκενκ που έστειλε στην Αθήνα δύο εκπροσώπους της για να κάνουν επίσημη πρόταση στο τριφύλλι για την πώληση του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση αυτή ήταν για 3 εκατ. ευρώ, με το «τριφύλλι» να απαντά αρνητικά, καθώς στην παρούσα φάση δεν είναι διατεθειμένη να συζητήσουν οποιαδήποτε προσφορά για το νεαρό επιθετικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.901 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός είναι ανοικτός σε προτάσεις άνω των 5 εκατ. ευρώ, όχι όμως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που η ομάδα έχει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Μπριζ. Πάντως δεν αποκλείεται η Γκενκ με τα υψηλόβαθμα στελέχη της, να επανέρθει με νέα πρόταση το επόμενο διάστημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.