ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο προσκήνιο ξανά ο Μαυρίας

Νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία επανέφεραν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χάρη Μαυρία.

Στο προσκήνιο ξανά ο Μαυρίας

Στην επικαιρότητα επαναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Χάρη Μαυρία. Ο νεαρός χαφ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Σάντερλαντ για τη νέα σεζόν και στη διοίκηση της ομάδας ψάχνουν τρόπο να αποδεσμεύσουν τον παίκτη.

Στη Σάντερλαντ επιμένουν πως ο Παναθηναϊκός έχει στα υπόψιν του τον ποδοσφαιριστή, αλλά από στο «τριφύλλι» έχουν σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση αυτό το διάστημα, καθώς έχουν αλλού το μυαλό τους.

Στα θετικά της υπόθεσης για το «τριφύλλι», είναι πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει φέρει προτάσεις που θα περίμεναν στο αγγλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα αν αποφασίσουν να κινηθούν αυτομάτως γίνονται το φαβορί για την επανένταξή του στην ομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τελευταίο δημοσίευμα, οι Άγγλοι επιμένουν στο φλερτ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μαυρία και όπως τονίζουν, οι «πράσινοι» μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν κάνει την κίνησή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.