Ποδόσφαιρο

Ρεκόρ διαρκείας στη Λεωφόρο!

Μεγάλη είναι η επιθυμία των φίλων του «τριφυλλιού» να εξασφαλίσουν μια θέση στη Λεωφόρο και το «τριφύλλι» πάει… για ρεκόρ των διαρκείας στην ιστορική του έδρα.

Οι «πράσινοι» έχουν διαθέσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 7000 κάρτες διαρκείας και την επόμενη εβδομάδα θα σπάσει το ρεκόρ της Λεωφόρου που κρατάει από το 2013 (χρονιά επιστροφής της ομάδας στο ιστορικό γήπεδο)! Τότε ο Παναθηναϊκός είχε διαθέσιμα περίπου 7500 κάρτες διαρκείας.

Όπως ενημέρωσαν και άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ, απελευθερώθηκαν κάποια εισιτήρια διαρκείας ακόμα σε θύρες (πέραν των συνδεσμιακών) που έχουν χαμηλές τιμές και αναμένεται οι φίλοι του «τριφυλλιού» να τα εξαφανίσουν.

Η αγάπη των φίλων της ομάδας για το «τριφύλλι» είναι δεδομένη και η «δίψα» φέτος μεγάλη. Φάνηκε με τον, πλέον, τρανό τρόπο, τόσο στο φιλικό με την Ουντινέζε, όσο και στο ματς με την Μπριζ, όπου παρά τον καύσωνα, η Λεωφόρος γέμισε ασφυκτικά και η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Φέτος, πάμε για άλλα! Πάμε για μια Λεωφόρο, βγαλμένη από τα παλιά καλά χρόνια…

Exit mobile version