ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Στόχος το Final-4»

Ο στόχος του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, είναι το Final-4 του Βερολίνου, σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, πως είναι ευγνώμων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του.

«Στόχος το Final-4»

Ο Έλληνας γκαρντ, μίλησε στην «Πράσινη», για την επιστροφή του στο «τριφύλλι», τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ όσον αφορά την Εθνική, ανέφερε πως στόχος είναι ένα μετάλλιο.

Όσα είπε ο Νικ Καλάθης στην «Πράσινη»:

Για την επιστροφή στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και θα ξαναπαίξω στον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμουν πως αν επέστρεφα στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα ήταν η μοναδική μου επιλογή. Είμαι ευγνώμων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του, η οποία έχει κάνει πολλά για μένα από το ξεκίνημα της καριέρας μου».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ξέρω ότι οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές από όλους. Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στο Final Four στο Βερολίνο κι ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 32.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Κατά τη γνώμη μου ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη. Δεν σταματούν ποτέ να μας υποστηρίζουν. Αυτό θέλω να ζήσω και πάλι».

Για τη νέα προσπάθεια της Εθνικής: «Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι το μετάλλιο κι από τη στιγμή που θα βρεθούμε εκεί γιατί να μη φτάσουμε μέχρι το χρυσό; Θεωρώ πως είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε εδώ και πολύ καιρό. Προς το παρόν, εκείνο που προέχει είναι να δέσουμε σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έρχονται καλά πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.