ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έμφαση στην άμυνα…

Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε αρκετά στη χθεσινή προπόνηση το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας του, γνωρίζοντας πως η διαφύλαξη του «μηδέν», αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, στη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Μπριζ, στο Βέλγιο.

Έμφαση στην άμυνα…

Με τα… κουκιά να είναι μετρημένα, λόγω της αποβολής του Σάντσεθ, αλλά και της μη ετοιμότητας του Τελάντερ, όσον αφορά την άμυνα, ο Αναστασίου χρησιμοποίησε τον Τριανταφυλλόπουλο στο πλευρό του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, στη χθεσινή προπόνηση.

Πλην της θέσης του Σάντσεθ, όπου διεκδικούν οι Τριανταφυλλόπουλος και Κουτρουμπής, δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο στο σχήμα που θα «κατέβει» στο «Γιαν Μπρειντέλ» την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη σκέψη του τεχνικού των «πράσινων» υπάρχει και η χρησιμοποίηση του Νάνο στα αριστερά, ωστόσο ο Ισπανός απέχει καιρό και του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, με τον Πράνιτς να είναι το φαβορί να πάρει τη θέση του αριστερού ακραίου και στη ρεβάνς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο σημερινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού (κλειστό για κόσμο και ΜΜΕ), ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο Νάνο και αν δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ίσως ο Αναστασίου να σκεφτεί να τον ρίξει στη «μάχη», κάτι που αν συμβεί, ο Πράνιτς θα μετατεθεί στη μεσαία γραμμή, αλλά αυτό το σενάριο δεν έχει πολλές πιθανότητες, καθώς είναι γνωστό πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού, χρησιμοποιεί παίκτες μόνο όταν αυτοί βρίσκονται στο 100%.

Ως εκ τούτου, η άμυνα των «πράσινων» δεν θα αλλάξει πλην του ενός κεντρικού μπακ, ενώ στο κέντρο Λαγός θα διεκδικήσει μία θέση στο αρχικό σχήμα, ανάλογα και με το που θα χρησιμοποιηθεί ο Κουτρουμπής.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά είναι σκέψεις του Αναστασίου και ενδέχεται να αλλάξουν κάποιαν πράγματα όσο πλησιάζει η μέρα του ματς, αλλά η λογική λέει πως οι όποιες αλλαγές υπάρξουν θα είναι ελάχιστες και το σχήμα της ομάδας στη ρεβάνς θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο με αυτό του πρώτου αγώνα.

Παίρνουν χρόνο οι νέοι…

Στο σημερινό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Γιαννακόπουλος, ενώ και οι Μέντες Ντίνας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοτσόλης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.