ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πίεση… παντού

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «πράσινων» στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία και στην πίεση. Συνέχισαν ατομικό, Εσιέν και Τελάντερ. Το απόγευμα το φιλικό με Άρη Λεμεσού.

Πίεση… παντού

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το σημερινό του πρόγραμμα, με όλους τους παίκτες να είναι διαθέσιμοι, πλην των Εσιέν και Τελάντερ οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια πάσες και στο τέλος παιχνίδια με πίεση.

Οι «πράσινοι» το απόγευμα θα δώσουν φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στη Λεωφόρο, κεκλεισμένων των θυρών (και των ΜΜΕ), με τον τεχνικό της ομάδας να δίνει χρόνο σε νέους παίκτες, τον νεοαποκτηθέντα Γιαννακόπουλο, αλλά και στους «κομμένους», Ντίνα και Μέντες. Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο το πρωί στις 09:00, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία για το ματς του Βελγίου με τη Μπριζ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.